De Nieuwe Hybride Air Max 97 BW in 'Persian Violet'

  • Geplaatst op
  • Door Tenandup
  • Geplaatst in nike
De Nieuwe Hybride Air Max 97 BW in 'Persian Violet'

Een unieke combinatie in OG kleuren van de Nike Air Max 97 en de Nike Air Max BW 'Classic'. Deze nieuwe Nike Air Max 97 BW is een nieuwe samenwerking van UK grime rapper Skepta en Nike.

In onze vorige blog brachten wij het nieuws naar buiten over de samenwerking tussen Skepta en Nike voor de ontwikkeling van de nieuwe Air Max 97 BW. Op 8 september 2018 is de nieuwe Air Max 97 BW 'Persian Violet' uitgekomen voor een adviesprijs van €190,-.

De een vindt hem mooi, de ander vindt hem afschuwelijk. De Nike Air Max 97 BW is herkenbaar aan zijn grotere zichtbare Air bag over de volledige lengte van de zool. Skepta kwam op het idee om de zool van de Air Max 97 te combineren met het bovenwerk van de Air Max BW Classic om de jeugd zo eindelijk kennis te laten maken met de 'Big Window' en te knipogen naar een specifiek moment in de geschiedenis van de grimemuziek.

Hierbij de foto's:
 
 
 
 
 

Wat vind jij van deze uitgave?
 
Kleur: Metallic Silver / Black / White - Persian Violet
Artikel: AO2406-002

© Copyright 2019 Tenandup Powered by Lightspeed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »