Een lopende band in je sneakers?

Een lopende band in je sneakers?

De groeiende sneaker-markt geeft veel ruimte voor ontwikkeling van nieuwe manieren omtrent comfort. Met deze nieuwe gepatenteerde 'loopband' techniek geeft Nike een kijkje in de keuken bij hun development team.

In 2015 bracht Nike al de bekende zelfstrikkende sneakers uit, deze prijzige sneakers werden bekend door de populaire jaren '80 film; Back To The Future. Vorig jaar kwam hiervoor een meer betaalbare variant ($700) op de markt genaamd: Nike HyperAdapt.


Met een nieuw lopende band patent richt Nike zich om het gemakkelijk aantrekken van je sneakers door een bewegende band die in de zool van het voetbed zit verwerkt. Hierdoor schuif je met meer comfort je sneakers in en uit. Uit documenten blijkt dat de beweging van deze lopende band via een schakelaar gaat die op de sneakers verwerkt zit die tevens de voet herkent als deze in de sneaker gaat.

Het is niet zeker of deze vorm van sneakers zal worden uitgebracht door Nike. Met vele patenten richt Nike zich om de ontwikkeling van nieuwe ideeën die ooit het licht zullen zien.


 

© Copyright 2019 Tenandup Powered by Lightspeed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »