Welke sneakers draagt Eminem?

  • Geplaatst op
  • Door Tenandup
  • Geplaatst in nike
Welke sneakers draagt Eminem?

Na 15 jaar komt de Amerikaanse rapper Eminem weer naar Nederland. Op 12 juli geeft hij een optreden in het Goffertpark in Nijmegen. Vele kennen hem van de hits ‘My Name Is’ en de bekende soundtrack ‘Lose Yourself’ van de film 8 Mile.

Tijdens zijn energieke optredens is Eminem vaak te zien met Nike sneakers. Dat hij een fan is van de bekende Air Max modellen is geen geheim. De laatste jaren wordt Eminem meer gezien met Air Max 95, Air Max 90 en de Jordan IV aan zijn voeten.

In 2006 kondigde Nike een unieke samenwerking aan met de rapper uit Detroit voor de productie van 8 unieke Air Max 1 sneakers. Alle 8 sneakers werden exclusief ontworpen, gesigneerd en genummerd door Eminem zelf. Uiteindelijk werden alle 8 sneakers geveild en de opbrengsten gingen o.a. naar de Marshall Mather’s Foundation.

 Onder sneakerfans is deze Air Max 1 een uniek verzamel object ook wel bekend als een van de 'holy grails' onder sneakers. De Air Max 1 'Eminem' kenmerkt zich door een leer en mesh afwerking in blauw en wit. Op de hiel is een afbeelding te zien van Eminem’s protégé Proof van de Amerikaanse rapgroep D-12.

Naast de productie van de Air Max 1 heeft Eminem ook andere 'charity' projecten met Nike uitgebracht waaronder een Air Jordan IV, Air Force 1, Air Max 93, Air Max 180, Air Max 90, Air Max 95, Air Max 97, Air Max 360, Air Max 2003, en Air Max Burst. Wie een unieke Eminem sneaker in zijn verzameling wilt mag diep in de buidel tasten. Modellen zijn vrij zeldzaam te koop en worden verhandeld voor duizenden dollars.

Met maat 44 (US10) is wellicht Eminem een toekomstige klant bij Tenandup.

 

© Copyright 2019 Tenandup Powered by Lightspeed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »