Heb jij deze Air Max 97/BW release al gezien?

Heb jij deze Air Max 97/BW release al gezien?

Al maanden is het stil rond het nieuws van nieuwe uitgaves van de Air Max BW, betere bekend als de Air Max Classic. In mei van dit jaar melde wij al het nieuws rond de release van de Air Max 97 BW 'Mismatched Colorway' van Nike & Skepta.

Lees hier ons vorige artikel over de Air Max 97 BW van Skepta

 
Zes jaar na de release van de Air Max BW werd de Air Max 97 uitgebracht, met een nog grotere zichtbare Air bag over de volledige lengte van de zool. Skepta kwam op het idee om de zool van de Air Max 97 te combineren met het bovenwerk van de Air Max BW om de jeugd zo eindelijk kennis te laten maken met de 'Big Window' en te knipogen naar een specifiek moment in de geschiedenis van de grimemuziek.

Deze maand verscheen het nieuws van wederom weer een nieuwe uitgave van de Air Max 97 BW, dit keer in een Black/Hematite-Black uitvoering. Deze release is een mix tussen leer en mesh afwerkingen en is voorzien van een 3M reflecterende lijn. Nike presenteerde tevens een adviesverkoopprijs van $190.

Wat vind jij van deze uitgave?
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

© Copyright 2019 Tenandup Powered by Lightspeed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »