Nieuwe webshop Tenandup succesvol gelanceerd

Nieuwe webshop Tenandup succesvol gelanceerd

De nieuwe webshop van webshop Tenandup is vandaag succesvol gelanceerd. Met een nieuw en strak design heeft de webshop die zich specialiseert in grote maten trendy sneakers een fris nieuw uiterlijk gekregen. Naast het visuele acpect is de webshop ook technisch voorzien van alle gemakken die het shoppen gemakkelijk maken.

Tenandup is de webshop voor trendy sneakers, schoenen en accessoires die zich specialiseert in maat 44 en groter van de bekende merken. De naam Tenandup is ontstaan uit 'Ten and Up' (10 en groter) wat staat voor de Amerikaanse schoenmaat 10 (Europese maat 44) waarbij het assortiment van deze webshop begint. Het assortiment van Tenandup bestaat uit een grote collectie originele sneakers, schoenen en accessoires van grote internationale merken. Bekende internationale merken als; Adidas, Asics, K-Swiss, Nike, Palladium en Timberland zijn zorgvuldig gekozen door het team van Tenandup.

 

De webshop wordt gerund door een jong team van enthousiaste ‘sneaker freaks’ met jarenlange ervaring in de schoenen-branche. Naast hun liefde voor sneakers heeft het Tenandup team een zeer uitgebreide kennis over merken en modellen om zo de beste collecties samen te stellen voor haar klanten. Via de Klantenservice kunnen klanten zich richten tot bekwame medewerkers met vragen over verschillende onderwerpen gerelateerd aan schoenen en accessoires. 

"Door ons in te leven in de behoefte van onze klanten kunnen wij de ervaring van het online shoppen bij Tenandup vereenvoudigen en aangenamer maken."

Bezoek de nieuwe webshop snel via: www.tenandup.nl

© Copyright 2019 Tenandup Powered by Lightspeed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »