Nike Air Max '90 Essential Cool Grey

  • Geplaatst op
  • Door Tenandup
  • Geplaatst in nike
Nike Air Max '90 Essential Cool Grey

Begin jaren ’90 ontwikkelde Nike voor de toenmalige Amerikaanse President George H.W. Bush Senior een speciale ‘Air Pres’ uitgave van de Air Max 90, waarmee de President regelmatig rennend werd gespot. Zou de nieuwe president van Amerika deze Cool Grey kleurstelling van de Nike Air Max 90 Essential dragen?

Door het succes van de Air Max 1 ontstonden er nieuwe ontwerpen voor een nieuwe generatie Air Max modellen. Na de Air Stab en Air Max Light ontstond in 1990 het ontwerp voor de Air Max 90, die tot 2000 bekend was als de Air Max 3. De eerste Air Max 90 ontstond toen Nike de duurzaamheid van de Air Max modellen wou verbeteren met nieuwe technologie. De eerste Air Max 90 test modellen bestonden uit de bovenkant van een Air Max 1 met de kenmerkende zool van de huidige Air Max 90. Later kreeg de Air Max 90 een compleet eigen uitstraling die uitgroeide tot een klassieke Nike sneaker die tot de dag van vandaag zeer populair is wereldwijd.

Deze Nike Air Max 90 Essential is verkrijgbaar in onze webshop

 

© Copyright 2019 Tenandup Powered by Lightspeed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »