Nike Air Max BW OG - De jaren '90 zijn terug!

Nike Air Max BW OG - De jaren '90 zijn terug!

Met het 25-jarig bestaan van de Air Max BW OG in 2016 gaf Nike de kans deze 'klassieker' nogmaals uit te brengen voor de liefhebbers. De bekende retro look maakt dit model een van de meest populaire Air Max BW uitgaves. Een Marina blauwe kleur zet de toon voor deze unieke retro kleur. Daarnaast zijn er mint groene afwerkingen te vinden op deze uitgave die de Nike Air Max BW de echte OG look geven.

Met het 25-jarig bestaan van de Air Max BW OG in 2016 gaf Nike de kans deze 'klassieker' nogmaals uit te brengen voor de liefhebbers. De bekende retro look maakt dit model een van de meest populaire Air Max BW uitgaves. Een Marina blauwe kleur zet de toon voor deze unieke retro kleur. Daarnaast zijn er mint groene afwerkingen te vinden op deze uitgave die de Nike Air Max BW de echte OG look geven.

De Air Max BW is in 1991 uitgebracht als onderdeel van de Nike International Series. Sinds de Nike Air Max 1 uit 1987 die ontworpen werd door Tinker Hatfield begon Nike aan een nieuwe stroom van Air modellen. De iconische Air Max BW sneaker is ontstaan uit de inspiratie van de twee grote broers de Nike Air 180 en de Nike Air Max 90. Naast de officiële naam staat dit model ook beter bekend in de volksmond als de Nike Air Max BW 'Classic' en dankt zijn 'BW' (Big Window) verwijzing aan de grote luchtkamer die onder de hak van de schoen is verwerkt. Ondanks dat dit model in veel verschillende kleuren is uitgebracht blijft de iconische OG Persian Violet de bekendste kleur die de Air Max BW bekend heeft gemaakt.

Kleur: Marina / Grey Jade - White
Artikel: 819522-401

Dit model is verkrijgbaar in onze webshop

© Copyright 2019 Tenandup Powered by Lightspeed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »