Palladium Winter Boots - Tenandup

Palladium Winter Boots - Tenandup

Het Franse merk Palladium, dat werd opgericht in 1920 begon destijds met de productie van banden voor de prille luchtvaartindustrie. Deze banden werden gemaakt van meerdere lagen canvas onder gevulkaniseerd rubber. Deze techniek was destijds zo geavanceerd dat bijna alle Europese vliegtuigen banden gebruikte.

Na de Tweede Wereld Oorlog nam de vraag dramatisch af en besloot Palladium zich op schoenen te richten met dezelfde duurzaamheid en kwaliteit als hun banden. In 1947 was de legendarische Pampa geboren. De functionaliteit, comfort en duurzaamheid waren zo buitengewoon dat zelfs het Franse Vreemdelingen Legioen deze boots droegen.

 

Tegenwoordig zijn er verschillende modellen zoals de Baggy, Pampa, en Pallabrouse. Deze schoenen hebben nog altijd met de authentieke uitstraling en de duurzaamheid waar Palladium zo groot mee is geworden. Trek met Palladium de stoute schoenen aan en begeef je in stadse labyrinten, beklim de hoogste gebouwen of ga underground.

 

Bij Tenandup hebben wij de Winter Collectie Palladium boots online staan in maten 44 en groter. Bekijk snel onze webshop via www.tenandup.nl

 

© Copyright 2019 Tenandup Powered by Lightspeed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »