Team BW - De Online Air Max BW Community

Team BW - De Online Air Max BW Community

Al sinds 1991 is de Nike Air Max BW (Classic) een populair model onder sneaker-fans. In 2016 vierde dit iconische model haar 25-jarig bestaan door zich opnieuw te profileren met nieuwe Ultra uitgaven en de bekende Premium en OG modellen.

Een van de bekendste Air Max BW communities online is: Team BW. Deze fan-club deelt al het laatste nieuws en ontwikkeling over het populaire retro model van Nike.

Nike Air Max BW
De Air Max BW is in 1991 uitgebracht als onderdeel van de Nike International Series. Sinds de Nike Air Max 1 uit 1987 die ontworpen werd door Tinker Hatfield begon Nike aan een nieuwe stroom van Air modellen. De iconische Air Max BW sneaker is ontstaan uit de inspiratie van de twee grote broers de Nike Air 180 en de Nike Air Max 90. Naast de officiële naam staat dit model ook beter bekend in de volksmond als de Nike Air Max BW 'Classic' en dankt zijn 'BW' (Big Window) verwijzing aan de grote luchtkamer die onder de hak van de schoen is verwerkt.

Ondanks dat dit model in veel verschillende kleuren is uitgebracht blijft de iconische OG Persian Violet de bekendste kleur die de Air Max BW bekend heeft gemaakt.

 

Like de Facebook-pagina van: Team BW of bezoek hun website: http://www.team-bw.com/

 

© Copyright 2019 Tenandup Powered by Lightspeed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »