Wat is jouw sneakermaat?

Wat is jouw sneakermaat?

Wist jij dat 71% van de mensen niet hun eigen schoenmaat weet? Om comfortabele sneakers te dragen is het van essentieel belang dat je de juiste maat bestelt op onze webshop.

De breedte van je voeten, hoge- of lage wreef en afwijkingen aan de voeten, kunnen mede bepalend zijn voor het kiezen van de juiste maat. Te kleine schoenen zijn niet ideaal voor het draagcomfort. Wij adviseren daarom ook altijd de juiste lengtemaat te nemen.

 

Er zijn verschillende en vaak ook logische manieren om de juiste maat te bepalen en bestellen, alleen gaat dit vaak mis in de praktijk. Hieronder 2 tips:

 

1 . Een logische manier om de juiste schoenmaat te bepalen voordat je bestelt is de maat te checken bij de sneakers in je eigen schoenenkast. Vaak bestel je bekende merken als: Adidas, ASICS, K-Swiss en Nike waarvan je al een paartje in de kast hebt staan. Bestel de Europese maat die op het label staat, aangezien veel mensen de mist in gaan met Amerikaanse maten (US) of Engelse maten (UK).

 

2. Meet je voet op om de juiste lengtemaat te bepalen. Deze meet je met een meetlint, hierbij is het van belang dat je gaat staan en op beide voeten gaat staan. De lengtemaat meet je dan op door uw voet van de hiel tot de grote teen op te meten. Veel merken vermelden ook de maat in cm bij elke maat. Dit is het formaat van de binnenzool.

 

 

 

 

© Copyright 2019 Tenandup Powered by Lightspeed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »