Filters

Materiaal
Kleur
Maat

Palladium

Palladium is opgericht in 1920 en het Franse merk maakte destijds banden voor de prille luchtvaartindustrie. Deze banden werden gemaakt van meerdere lagen canvas onder gevulkaniseerd rubber. Deze techniek was destijds zo geavanceerd dat bijna alle Europese vliegtuigen banden gebruikte.

 

Na de Tweede Wereld Oorlog nam de vraag dramatisch af en besloot Palladium zich op schoenen te richten met dezelfde duurzaamheid en kwaliteit als hun banden. In 1947 was de legendarische Pampa geboren. De functionaliteit, comfort en duurzaamheid waren zo buitengewoon dat zelfs het Franse Vreemdelingen Legioen deze boots droegen.

 

Tegenwoordig zijn er verschillende modellen zoals de Baggy, Pampa, en Pallabrouse. Deze schoenen hebben nog altijd met de authentieke uitstraling en de duurzaamheid waar Palladium zo groot mee is geworden. Trek met Palladium de stoute schoenen aan en begeef je in stadse labyrinten, beklim de hoogste gebouwen of ga underground.

Filter
Filters

Baggy Leather S
€99,95 Baggy Leather S
Hi Lea Camo Billionaire Boys Club
€99,95 Hi Lea Camo Billionaire Boys Club
Baggy Zip CN
€99,95 Baggy Zip CN
Pampa Cuff WP Lux
€99,95 Pampa Cuff WP Lux
Baggy L2
€99,95 Baggy L2
Pampa Hi Multicam
€99,95 Pampa Hi Multicam
Sport Cuff WPS
€99,95 Sport Cuff WPS
Pallabrouse Lea 2
€99,95 Pallabrouse Lea 2
Baggy Leather S
€89,00 Baggy Leather S

© Copyright 2019 Tenandup Powered by Lightspeed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »