Disclaimer

Bekijk onze Disclaimer voor Tenandup hieronder

Tenandup BV (Kamer van Koophandel: 65635930), hierna te noemen Tenandup, verleent u hierbij toegang tot www.tenandup.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Tenandup behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.


Beperkte aansprakelijkheidTenandup spant zich in om de inhoud van www.tenandup.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op www.tenandup.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Tenandup.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.tenandup.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Tenandup.Voor op www.tenandup.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Tenandup nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.


AuteursrechtenAlle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Tenandup en haar licentiegevers.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Tenandup, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.


WhatsApp Klantenservice


WhatsApp is een berichtendienst die wereldwijd door meer dan 1 miljard mensen wordt gebruikt. De klantenservice van Tenandup maakt gebruik van deze dienst om klanten snel en gemakkelijk te helpen met vragen over de webshop en bestellingen. Ondanks dat WhatsApp veilige end-to-end encryption, privacy- en andere veiligheidsmaatregelen heeft ingebouwd attenderen wij onze klanten erop geen gevoelige persoonsgegevens en rekeningnummers te delen via WhatsApp. Wij adviseren gevoelige gegevens zoals hiervoor omschreven alleen te communiceren via e-mail of uw klanten-account. 

Hoewel alles in het werk wordt gesteld om misbruik te voorkomen, is Tenandup niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van WhatsApp verzonden worden.

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Alle rechten voorbehouden.

Voor meer informatie over deze Disclaimer kunt u contact met ons opnemen via onze Klantenservice.

© Copyright 2019 Tenandup Powered by Lightspeed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »