Herroepingsrecht & Garantie

Herroepingsrecht

Het is toegestaan het product (dat je bij Tenandup hebt gekocht) uit te proberen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Als je aankopen niet aan jouw verwachtingen voldoen kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling de koop ontbinden door het artikel in nieuwstaat en voorzien van alle labels te retourneren. Je ontvangt dan het reeds betaalde bedrag retour.

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u de bij de bestelling geleverde brief of het modelformulier te gebruiken,
Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

 

Terugbetaling
In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 6,95 zullen bedragen.

 

Uitsluiting herroepingsrecht
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor producten die na opening vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden, zoals Sokken en Schoonmaakmiddelen.

  

Garantie
Tenandup biedt 6 maanden garantie op online aankopen, afhankelijk van het product.

Binnen deze termijn kan door Tenandup beslist worden het artikel deels te vergoeden (afhankelijk van het aantal maanden dat het artikel reeds in jouw bezit is). Na het verstrijken van deze termijn is vergoeding niet mogelijk. De garantie geldt onverminderd de wettelijke rechten van de consument.

Onderstaande zaken vallen niet onder de garantie:

- Beschadigingen van buitenaf waarneembaar op het bovenmateriaal
- Beschadigingen van buitenaf waarneembaar op het ondermateriaal zoals bijvoorbeeld de zool
- Als de schoen niet meer in originele staat is (bijvoorbeeld door reparaties van de schoenmaker)
- Klachten als gevolg van overmatige transpiratie
- Verkeerd gebruik met aan- en uittrekken van schoenen
- Inwerking van vocht
- Inwerking van hitte van buitenaf
- Verkeerd gebruik van onderhoudsmiddel
- Uitgedroogd materiaal (er is geen onderhoud gepleegd)
- Schoenen gewassen in de wasmachine
- Het afgeven van schoenen

© Copyright 2019 Tenandup Powered by Lightspeed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »